​​Udskolingslærer til Friskolen i Viborg

Er du en dygtig udskolingslærer, som drømmer om at være på en Lilleskole? Så er det nu, at du har chancen!

På Friskolen i Viborg søger vi en kompetent udskolingslærer, der primært kan varetage undervisningen i dansk og engelsk samt alle funktioner, der er tilknyttet kontaktlæreropgaven og eksamensafvikling. Du skal have gode relationelle kompetencer og et godt blik for børns evner og potentialer. Det er vigtigt for os, at du er god til at samarbejde med både børn og voksne og ser vigtigheden af et tæt og godt forældresamarbejde.

Du vil indgå i et engageret og kompetent lærerteam, der i fællesskab vil co-teache omkring en aldersintegreret børnegruppe på ca. 40 børn. Du skal kunne se dette som en fordel for elevernes læring og trivsel, og dermed arbejde helhjertet ind i det.

Friskolen i Viborg er en veletableret skole i moderne bygninger, der passer til vores visioner om God Skole. Vi ønsker at give plads til mange forskellige former for læring og mulighed for at fokusere på samarbejde på tværs af alder og fag.

Vi tilbyder vores nye medarbejder 15 fagligt dygtige og hjælpsomme lærerkolleger i et velfungerende kollegialt miljø, hvor vi betragter samarbejde som nøglen til succes. Vi tager os tid til både faglige og sociale fællesarrangementer, og efteruddannelse har høj prioritet.

Af vores nye lærer ønsker vi, at du skal trives i og ønsker at bidrage aktivt til et miljø med meget engagerede lærere, forældre og elever, der hele tiden søger at udvikle skolen i takt med tiden og med skolens værdier.

Udover at være læreruddannet, forventer vi, at du har forholdt sig til vores skoleform, der er meget projektorienteret, og hvor undervisningen foregår i grupper med to klassetrin pr. gruppe, hvilket kræver gode kommunikationsevner og lyst til (evner for) samarbejde.

Praktisk info: Ansættelsen sker i henhold til fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og LC. Stillingen er en fast stilling på 100 %.

Ønske om besøg eller eventuelle spørgsmål til stillingen rettes til skoleleder Henrik Andersen på 2280 7115 eller viceskoleleder Karina Jensen Hald 3026 3392.

Ansøgningsfrist: tirsdag d. 14. januar 2020 kl. 12.00

Ansættelsessamtaler: mandag d. 20. januar 2020

Ansættelsesdato: 1. marts 2020

Ansøgning og relevante bilag sendes elektronisk som PDF-fil til: info@friskolen-viborg.dk, mærket ”læreransøgning”.

Om Friskolen i Viborg

Vi er en friskole, der over en årrække har været i kraftig vækst og nu har 190 elever, og 25 i personalegruppen. Skolens drift kræver ikke alene et engageret personale, men også aktive forældre, der bidrager til løsningen af en række praktiske og sociale opgaver på skolen. Vores lærere og elever har en afvekslende hverdag, hvor undervisning har mange former og hvor to dage sjældent er ens. Centralt placeret, i det gamle kaserneområde i Viborg midtby, er vi en aktiv medspiller i det kreative kompetencemiljø der bl.a. rummer animationsskolen, dramaskolen, billedskolen, Carte Blanche og Kulturprinsen. Læs mere på www.friskolen-viborg.dk

Følg med på Facebook

man. - tors. fra 13.30 - 17.00, samt fredag fra 13.30 - 16.00